Еле майко нямаше ме 2 часа и разглобихте на човека мотора бе хахахах, барабар с скоростите. Колега смъкнете ш...о зъбно колело и проверете дали си седи шпонката на коляновия вал преди да си се вкарал в по голям филм. Ако е така си купуваш друго "коооло" и колата заспива, а ти идваш и черпиш мнооооооооооого.
Известие
Collapse
No announcement yet.
JTD разтрака се като трактор
Collapse
X
-
Не знам, ама ще взема да си направа експеримент и ще си я карам така още 10-тина дена докато се опарича и ще има визита при бат Бобо да я оправи. Изкарала е 3 седмици на дивашко каране и гонитби, та още 10 дена ще я сбъркат. Досега не ме е оставяла Алфа за двигател и мисля, че и тази няма да го направи. В Плевен няма човек да я оставя и да знам, че всичко е ОК, така че ще има София
Comment
-
Ти си знаеш колега ние ще следим темата с интерес, и не карай колата да не стане салата.Last edited by thecleaner; d.m.y г., 23:22.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Колеги работата е желязна! Колегата дето ми я продаде да е жив и здрав! Колата е била с присадка, защото след смяната за 500км съм назад с половин литър и горница-ще се търси друго моторче явно и това ще си го сваля да си го правя в свободното време през уикендите. Кажете колко върви едно такова животинче чисто без кутии, електроники и прочие...
Comment
-
Не е 1.5 а е 0,5л ама това тракане, пушене отзад синьо и бяло - натам отиват работите. Паркирам я пред блока и ще си карам другата. Като се опарича ще я разглобим с бащата и ще я правим. Не знам колко време трябва за основен ремонт и какво ще ми струва? Или е по-добре да си купя мотор и да го сменят само?
Comment
-
Все пак си остава възможността да ти влиза маслото през уплътненията на турбината.
Иначе двигател, без турбина и периферията можеш и за около 500 лв да намериш. Основен ремонт на тая кола, на тея години е просто безсмислено мероприятие._______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Малко ъп по темата! Днес свалих ремъка и се оказа прескочил зъб и дефектирала обтяжна ролка на ангренажа. Сложих старата ролка и сега колата работи значително по-добре, но на моменти пак пречуква леко, което ме навежда на мисълта, че е ударила някой клапан. Дайте идеи какво да правя!
Comment
-
Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеКолеги колата взе много страшно да ручи и бръмчи като трактор. Ходих при майстора дето ми сменя ремъците и той вика, че ми трака по генерацията някъде. Един колега дето кара дизелаци от 10-тина години вика, че ми трака меката връзка. Та тази мека връзка трябва ли да се мести вътре свободно като я хвана примерно в двата края или трябва да си стои цяла без да се движи вътре нищо? И ако наистина е мека връзка някой да ме ориентира за цена за нова и откъде мога да си намеря?Първоначално публикувано от Cardinala Покажи съобщениеМалко ъп по темата! Днес свалих ремъка и се оказа прескочил зъб и дефектирала обтяжна ролка на ангренажа. Сложих старата ролка и сега колата работи значително по-добре, но на моменти пак пречуква леко, което ме навежда на мисълта, че е ударила някой клапан. Дайте идеи какво да правя!и иди покани "вежливо"
"майстора" от първия пост да ти поеме разходите по близките срещи от трети вид между буталата и клапаните.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Не! Тракам си още, ама си бръмча яко! Утре я оставям в официалния ни сервиз за града и да видим ко ще ми кажат! Мотора си върви, нищо че си чука
Comment
Comment